Yunak Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu

Telefon : 0332 851 21 93
WEB https://yunakborsaistanbulybo.meb.k12.tr
Adres : Yunak Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu, Yeni Mah. Bayatkulu Cad. No 15, Yunak, Konya
VİZYON : Yunak Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu; 1.Kendi kendine öğrenebilen, yaratıcı ve özenilen öğrencileri olan, 2.Okul ile evini özdeşleştirebilen velileri bulunan, 3.Faaliyetleriyle mutluluğunu perçinleyebilen çalışanlara sahip bir okul olmayı arzular.
MİSYON : Yunak Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu; Öğrencilerine öğrenmeyi öğrenme ve üretken insan olma anlayışını kazandırmak; öğrencilerine davranışlarıyla, çevrelerinde işte bunun gibi olmak istiyorum anlayışı oluşturan kişiler olmalarını sağ- lamak; okul çevresine benim okulum bilincini kazandırmak ve mutlu çalışanlar topluluğu bulunan bir okul olmak için vardır.
BAŞARILAR : 0

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 08:30 - 15:00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Sistem Kalorifer
Pansiyon : Pansiyon bulunmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Yunak; Konya, Ankara ve Eskişehir illerine günlük otobüs seferi vardır. Afyonkarahisar iline ise Akşehir aktarmalı otobüs seferleri vardır. En yakın tren istasyonu 60 km uzaklıkta olup Akşehir´dedir . Akşehir-Yunak arası ulaşımı minibüslerle sağlanmaktadır. Yunak- Akşehir arasında hergün saatte 1 minibüs seferi yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz İlçe merkezinde bulunmaktadır
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Yunak; Konya, Ankara ve Eskişehir illerine uzaklığı yaklaşık 180 km. Afyon ise en yakın il olup 150 km uzaklıktadır. Yunak´a en yakın ilçe Çeltik olup uzaklığı 25 km´dir ve ulaşım asfalt yolla sağlanır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :